НАШИЯТ ЕКИП ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите лекари и терапевти имат богат опит в областта на неврологията, физиотерапията и рехабилитацията, и ще се погрижат всеки пациент да има индивидуален план за лечение. Всеки от тях е преминал специфично обучение по методиката DAVID.

Нашите специалисти

Главен лекар

Доц. д-р Дилян Фердинандов, ДМ

Д-р Дилян Фердинандов завършва Медицинския университет в София през 2006 година със златен медал. През 2011 г. добива специалност по неврохирургия, а две години по-късно и европейска диплома в тази област. От 2006 години е част от екипа на най-голямата Клиника по неврохирургия в България – тази на УМБАЛ „Св. Иван Рилски”.

Нашите специалисти

Лекарски екип

Д-р Василена Тошева

Д-р Василена Тошева

Лекар по Физикална Медицина

Основни интереси и професионални постижения - диагностични и терапевтични алтернативи на дисковата болест и проблемите на опорно-двигателния апарат.

Д-р Тома Спириев, ДМ

Д-р Тома Спириев, ДМ

Неврохирург

Преминал общоевропейски изпит по неврохирургия, с награда Braakman за най-висок резултат през 2018 година. Член е на Европейската асоциация по Неврохирургия, както и на Българското дружество по Неврохирургия.

Д-р Димитър Златанов

Д-р Димитър Златанов

Уролог

Преминал е множество множество практически курсове, сред които - за ендоурология и минимално инвазивна хирургия, детска урология (Румъния, Великобритания, Гърция), урогинекология (Италия), мехурна дисфункция и др.

Д-р Цветомир Асенов

Д-р Цветомир Асенов

Невролог

Д-р Цветомир Асенов завършва медицина в Медицински Факултет към СУ „Св. Климент Охридски“. Проведени сертифицирани обучения в Швеция, Германия, Италия, Австрия.

Доц. Владимир Русимов д.м.

Доц. Владимир Русимов д.м.

Ортопед

Завършва медицина през 1995 г. в МУ-София. Специализирал е във Франция, Германия, Швейцария, Испания, Белгия и други, с придобити сертификати в съответната област.

Нашите специалисти

Главен терапевт

Антония Балинова

Антония Балинова е специалист с изключително богат опит в областта на кинезитерапнята, рехабилитацията и спортното възстановяване.

Нашите специалисти

Терапевти

Петър Колев

Петър Колев

Рехабилитатор

Петър Колев има 14 годишна практика в болнични заведения. Притежава голям опит с пациенти с неврологични и функционални заболявания.

Анита Георгиева

Анита Георгиева

Кинезитерапевт

Изправителна гимнастика, пациенти с ортопедични и неврологични заболявания, извършва физиотерапевтични процедури и масажи.

Ивана Маджарова

Ивана Маджарова

Рехабилитатор

Бакалавър по „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“, СУ “Св Климент Охридски”, Магистър по “Спорт за високи постижения”, НСА”Васил Левски”.

Даниела Милешкина

Даниела Милешкина

Кинезитерапевт, доктор

Хоноруван преподавател към НСА ,,Васил Левски'' с богат опит в областта на ортезирането, диагностика на походка и стъпало, спортна кинезитерапия.

Доказани специалисти

Сертификати и дипломи на нашите терапевти

Всички терапевти в нашата клиника постоянно преминават различни курсове, които обогатяват техния професионален опит и им позволяват да прилагат разнообразни техники за справяне с различните проблеми на всеки пациент.
Едно от тези обучения е по методиката DAVID, с което те се отличават от всички останали терапевти и могат да предложат на нашите пациенти възможно най-комплесното лечение на гръбначни заболявания от различно естество.