НАШИЯТ ЕКИП ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите лекари и терапевти имат богат опит в областта на неврологията, физиотерапията и рехабилитацията, и ще се погрижат всеки пациент да има индивидуален план за лечение. Всеки от тях е преминал специфично обучение по методиката DAVID.

Нашите специалисти

Главен лекар

Д-р Дилян Фердинандов, ДМ

Д-р Дилян Фердинандов завършва Медицинския университет в София през 2006 година със златен медал. През 2011 г. добива специалност по неврохирургия, а две години по-късно и европейска диплома в тази област. От 2006 години е част от екипа на най-голямата Клиника по неврохирургия в България – тази на УМБАЛ „Св. Иван Рилски”.

Нашите специалисти

Лекарски екип

Д-р Емил Милушев

Д-р Емил Милушев

Лекар по Физикална Медицина/Невролог

Д-р Емил Милушев има 27-годишен клиничен опит в рехабилитацията при заболявания на централната и периферната нервна система.

Д-р Паулина Илиева

Д-р Паулина Илиева

Невролог

Интересите на д-р Илиева, са свързани с диагностика и лечение на двигателни нарушения, остра и хронична болка, вертебрални и радикулерни синдроми.

Нашите специалисти

Терапевти

Антония Балинова

Антония Балинова

Главен Физиотерапевт

Антония Балинова е специалист с изключително богат опит в областта на кинезитерапнята, рехабилитацията и спортното възстановяване.

Петър Колев

Петър Колев

Рехабилитатор

Петър Колев има 14 годишна практика в болнични заведения. Притежава голям опит с пациенти с неврологични и функционални заболявания.

Анита Георгиева

Анита Георгиева

Кинезитерапевт

Изправителна гимнастика, пациенти с ортопедични и неврологични заболявания, извършва физиотерапевтични процедури и масажи.

Доказани специалисти

Сертификати и дипломи на нашите терапевти

Всички терапевти в нашата клиника постоянно преминават различни курсове, които обогатяват техния професионален опит и им позволяват да прилагат разнообразни техники за справяне с различните проблеми на всеки пациент.
Едно от тези обучения е по методиката DAVID, с което те се отличават от всички останали терапевти и могат да предложат на нашите пациенти възможно най-комплесното лечение на гръбначни заболявания от различно естество.